Allround Monteur Gert Jan

Een dag bij

Wij kunnen je natuurlijk vertellen waarom een baan bij Banken Champignons zo leuk of interessant is. Maar niemand kan dat beter dan onze medewerkers zelf. Er zijn veel medewerkers werkzaam in uiteenlopende functies. Zij maken het verschil, voor ons bedrijf en voor elkaar. Benieuwd wat jouw toekomstige collega’s vinden van het werken bij Banken Champignons? Lees dan hieronder het verhaal van Gert Jan, monteur bij Banken Champignons.

Iedere dag weer nieuwe uitdagingen...

Dat maakt het werken zo leuk

“De dagen bij Banken Champignons zijn heel afwisselend. Van tevoren is het niet te voorspellen hoe de dag zal verlopen. Dat komt door de grote diversiteit aan machines die er onderhouden moeten worden. Van productiemachines tot dozenvouwmachines, vrachtwagens, opleggers tot kleine huishoudelijke apparatuur. Eigenlijk alle technische zaken die binnen het bedrijf voorkomen. Aan deze onvoorspelbaarheid en afwisseling beleef ik het meeste plezier. En ook dat je bij Banken Champignons zelf mag bedenken hoe je je werk uitvoert en of het misschien nog beter kan. Er is ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Dit geeft uitdaging in mijn werkzaamheden.

“IK ZIT NIET GRAAG STIL – EN GELUKKIG IS HIER GENOEG TE DOEN!”

Gert Jan - Allround monteur (TD)
Thuis bij banken...

Ruimte voor ontwikkeling

Natuurlijk ken je niet alle machines even goed maar daar leer je gaandeweg meer over. De informatie over de machines is goed gedocumenteerd in een systeem, waardoor je wel ondersteund wordt om je werk uit te kunnen voeren. En onze goed ingerichte werkplaats helpt daar ook aan mee. Een specifieke opleiding is dus niet persé nodig, belangrijk is dat je goed technisch inzicht hebt en graag iedere dag iets bijleert. Dat wat je nog niet weet, leren wij jou als collega. We werken in een leuke groep en we doen het samen. Kom je er niet uit, dan is iedereen benaderbaar om je te helpen. Verder ontwikkelen door het volgen van cursussen is ook altijd bespreekbaar. De sfeer is informeel samen krijgen we alles voor elkaar. Er is een overlap tussen de ploegendiensten zodat we elkaar goed bij kunnen bijpraten over wat er die dag heeft gespeeld. Ik heb het er goed naar mijn zin.”

Gert Jan, monteur bij Banken Champignons