Wie zijn wij

Wij zijn een modern familiebedrijf met passie voor paddenstoelen. Waar we begonnen zijn met het telen van champignons werken we inmiddels met een assortiment van ruim 40 verse paddenstoelsoorten. Wij zijn bij elke schakel van de keten betrokken, van het telen tot wereldwijde distributie en verkoop. Ons bedrijf staat nooit stil en wij zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties. Vanuit onze kennis ontwikkelen we slimme productconcepten, waarmee we onze consumenten op steeds weer een nieuwe manier kennis laten maken met paddenstoelen. Hierbij staat aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en kwaliteit voorop. We nemen initiatieven die het milieu sparen en energieverbruik terugdringen.

Natuurlijk kunnen wij dit niet zonder de vakkennis van ons fantastische team. Op alle gebieden wordt meegedacht om ons bedrijf te verbeteren en te innoveren. Naast aandacht voor onze paddenstoelen hebben we altijd aandacht voor onze medewerkers. Wij bieden dan ook een fijne en veilige werkomgeving waar je de gelegenheid krijgt je verder te ontwikkelen. Heb je nog geen passie voor paddenstoelen, dan ga je deze zeker krijgen bij Banken Champignons!

Wie...

Zoeken wij

In de gehele keten; van het telen, oogsten en bewerken tot het verpakken, verkopen en distribueren van onze paddenstoelen, zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. In ons snel groeiende bedrijf is plek voor een scala aan uiteenlopende vakmensen. Telers, medewerkers voor de expeditie, sales of productie, monteurs, chauffeurs of financiële medewerkers. Ongeacht je leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond maken wij graag kennis met jou. En voldoe je nog niet helemaal aan alle eisen die wij zoeken binnen een functie, dan is het mogelijk om bij ons deze vaardigheden te ontwikkelen. Ben jij al nieuwsgierig geworden of jij jouw kennis en kunde in kunt zetten binnen ons bedrijf en wil jij wel eens kennis maken met de wereld van paddenstoelen?

Zo gaat..

De procedure

De eerste stap van de sollicitatieprocedure zet je zelf. Heb jij een leuke functie gezien binnen ons bedrijf, dan vul je jouw gegevens in via het formulier in de vacature. Hiervan ontvang jij een automatische bevestiging. Daarna zijn wij aan zet en gaan wij kijken of jij een geschikte kandidaat bent voor de functie. Binnen 5 werkdagen laten wij je weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op een van onze vestigingen, afhankelijk van de locatie van de functie.. Met dit gesprek proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijkheid, kennis, ervaring en motivatie. Ook kijken we of er misschien nog vaardigheden ontbreken die jij bij ons kunt ontwikkelen. Andersom biedt de procedure jou de kans te ontdekken of de functie, het team en ons bedrijf bij jou passen. Het geeft de gelegenheid om over en weer vragen te stellen. Ben jij enthousiast over ons en de functie en wij over jou? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek, waarbij we samen afspraken maken voor de arbeidsovereenkomst en jouw salaris. De laatste stap zet je ook zelf: je tekent de arbeidsovereenkomst en gaat ons team versterken. Welkom bij Banken Champignons!

Solliciteren bij banken champignons?

Kijk snel naar onze vacatures, wellicht staat jouw baan hiertussen! Wil je meer informatie over een vacature of de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een mail naar onze HR manager Hetty Geitenbeek. Dit kan via het contactformulier. Geen vacature gezien die bij jou past? Dat is jammer, maar wellicht hebben wij toch een plek voor jou. Naast het reageren op een vacature is het ook mogelijk om een open sollicitatie sturen. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar iemand die belangstelling toont.